حمایت از تولید ملی با اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۷

بیستمین همایش علمی-تخصصی اقتصاد مقاومتی، با عنوان «برنامه اقتصاد مقاومتی در سال۱۳۹۷ با تاکید بر حمایت از کالای ایرانی»، با سخنرانی دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برگزار شد.

سه شنبه 18 اردیبهشت 1397 ساعت 13:24

به گزارش شبکه خبری بانک و بیمه "بینا" 

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام بانک پاسارگاد، سیدحمید پورمحمدی، دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه، در این همایش که با همت انجمن مدیریت ایران و دانشگاه خاتم برگزار شد، به اقتصاد مقاومتی در بودجه سال ۱۳۹۷ با تاکید بر حمایت از کالای ایرانی و سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه بر پایه محورهای سه‌گانه «اقتصاد مقاومتی»، «پیشتازی در عرصه علم و فناوری» و «تعالی و مقاوم‌سازی فرهنگی» پرداخت.

پورمحمدی با اشاره بر تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۴ و ابلاغ پروژه‌های اولویت‌دار در سال ۱۳۹۵، گفت: پس از تشکیل دبیرخانه ستاد در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، تجدید ساختار برنامه‌های اقتصاد مقاومتی، تبیین برنامه‌های ملی، طرح‌ها، تعیین شاخص‌های ارزیابی برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و ایجاد نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی (نـیـپـا)، در مجموع ۱۲ برنامه، ۵۶طرح و ۲۰۰پروژه مشخص شد که در مجموع ۱۲۱ پروژه در سال۱۳۹۵ توسط معاون اول رییس‌جمهور به ۲۳دستگاه اجرایی ابلاغ شد.

وی در ادامه با تشریح بسته‌های رونق تولید و اشتغال در سال ۱۳۹۶، افزود: بسته‌های ارتقا توان تولید ملی، بسته تامین مالی و سرمایه‌گذاری، بسته جذب، توسعه و تعمیق تکنولوژی، بسته تجارت خارجی (توسعه صادرات غیرنفتی و مدیریت هدفمند واردات)، بسته اشتغال و توانمندسازی نیروی کار در قالب تحقق و اجرای ۱۶۱ برنامه، ۶۰ تکلیف و ۹۵ پروژه در نظر گرفته شد که در دستور کار قرار گرفت.

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی، با بیان اینکه اولین پایه و تکیه‌گاه اجرایی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سیاست‌های ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب است، به توضیح روش‌شناسی اقتصاد مقاومتی با تبیین موضوعات کلان، محورها و برنامه‌های عملیاتی آن پرداخت و ادامه داد: بر اساس سیاست‌های کلی ما به دنبال رشد پویا، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز و بهبود شاخص‌های اقتصاد مقاومتی هستیم که با ثبات محیط اقتصاد کلان کشور، توسعه سرمایه‌گذاری، پیشبرد اجرا و افتتاح پروژه‌های مهم و کلیدی کشور، حمایت از تولید کالا و خدمات ایرانی و ایجاد اشتغال، افزایش بهره‌وری، تحریک تقاضا و ترویج مصرف کالای داخلی، تقویت صادرات کالاها و خدمات داخلی (برون‌گرایی)، مدیریت واردات و مبارزه با قاچاق، رفع فقر مطلق و توسعه عدالت اجتماعی، به‌کارگیری ظرفیت، قابلیت‌ها و مزیت‌های مناطق کشور و ارتقای نظام نظارت محقق می‌شود.

معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه، با تشریح هر یک از این بخش‌ها اظهارداشت: در مورد ثبات محیط اقتصاد کلان سه موضوع اهمیت دارد که شامل سازوکار مالیه دولت، نظام بانکی و در نهایت محیط کسب‌وکار است. بحث مالیه دولت یک نظام جامع ملی الکترونیکی است که ناظر بر ساز و کارهای بودجه‌ای دولت است و سامانه‌های نظام مالیاتی کشور باید در سال جدید بهبود یابد که سامانه یکپارچه شرکت‌های دولتی، سامانه مدیریت بدهی و دارایی‌های دولت، خزانه‌داری الکترونیک، مولدسازی دارایی‌های دولت از جمله آن است همچنین در بحث مالیات مواردی نظیر تکمیل طرح جامع مالیاتی و ساماندهی معافیت‌های مالیاتی مطرح می‌شود.

پورمحمدی با اشاره به اینکه بودجه‌ریزی بر اساس عملکرد از جمله اقدامات مهم دولت در لایحه بودجه سال ۹۷ به شمار می‌آید، بیان کرد: بر این اساس برای اولین بار ۱۰۰ درصد دستگاه‌های استانی بر اساس عملکردی که در سال گذشته داشته‌اند، بودجه دریافت کرده‌اند و ۳۳ درصد از دستگاه‌های ملی نیز  بودجه‌ریزی عملیاتی داشته‌اند که بایستی این روند برای بقیه دستگاه‌ها اجرا شود. چرا که تمامی صاحب‌نظران همواره بر این موضوع تاکید داشته‌اند که باید روند بودجه‌ریزی در کشور از حالت سنتی خارج شود و تمامی دستگاه‌ها بر اساس میزان عملکرد خود بودجه دریافت کنند و دراین صورت است که می‌تواند در هزینه‌های دولت صرفه‌جویی شود.

وی افزود: امسال نیز در بحث بودجه اقداماتی از جانب دولت انجام گرفت و بخشی از عملکرد دستگاه‌ها و موسسات دریافت‌کننده بودجه از دولت برای مردم شفاف شد و این شفاف‌سازی اگر در کنار بودجه‌ریزی عملیاتی قرارگیرد، می‌تواند اثرات مثبت زیادی به دنبال داشته باشد. چرا که اگر افکار عمومی درباره عملکرد دستگاه‌ها آگاهی پیدا کنند، می‌توانند بر نظم‌دهی بودجه کشور موثر باشند و دستگاه‌ها یا موسسات از این به بعد می‌دانند که در برابر بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، باید به مردم پاسخگو باشند.

حوزه نظام بانکی دومین موضوع کلانی بود که به عنوان اولویت‌های دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی مطرح شد و به گفته دکتر پورمحمدی در این حوزه در سال جدید تلاش بر این است که سعی شود ثبات سیاست‌های اجرایی در کشور ایجاد شود و تورم یک رقمی کنترل شود. همچنین تلاش برای مدیریت بهینه ارز در مبادلات خارجی و طراحی ساز و کاری مناسب برای نظام دریافت و پرداخت ارز با در نظر گرفتن چالش‌هایی مانند تحریم‌ها از جمله اقداماتی است که در دستور کار دولت قرار دارد.

وی همچنین به طراحی و استقرار نظام ملی تسویه مالی نیز اشاره کرد و افزود: طراحی و استقرار نظام ملی تسویه مالی، ساز و کاری بود که در بودجه امسال دیده شد و مطابق با آن، بخش‌ خصوصی که تا سقف ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارند و از طرف دیگر به بانک‌های خصوصی نیز بدهکار هستند، می‌توانند این مطالبات را با یکدیگر تهاتر کنند و در این صورت بدهی بخش خصوصی به بانک مرکزی منتقل می‌شود و مجموع بدهی‌ها در حساب بین دولت و بانک مرکزی جمع می‌شوند. در نهایت بخش خصوصی و بانک‌ها از فشار مالی خارج می‌شوند تا به فعالیت اقتصادی خود در کشور ادامه دهند. این کار برای اولین بار در سال جاری در بودجه انعکاس داشت و در حال حاضر آیین نامه اجرایی آن در دستور کار هیات وزیران قرار دارد.

حوزه کسب‌وکار سومین موضوع مهم در اقتصاد کلان کشور محسوب می‌شود که مطابق با سخنان دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اقداماتی که بایستی در این مورد صورت گیرد در حیطه کاری دو قوه مجریه و قضاییه قرار می‌گیرد. قوه مجریه در مباحث مربوط به تجارت فرامرزی می‌تواند وارد شود و تسهیل‌گری کند که متاسفانه در این حوزه هنوز چالش‌های زیادی در پیش روی فعالان اقتصادی کشور قرار دارد. همچنین در مباحث مربوط به راه‌اندازی کسب و کار، قوه قضاییه دخالت دارد و در این مورد نیز بروکراسی اداری به عنوان یک چالش مطرح است و برای ثبت مالکیت باید روند اداری پیچیده‌ای طی شود. همچنین سازوکارهای ورشکستگی و پرداخت دیون باید توسط قوه قضاییه پیگیری شود.

به گفته پور محمدی مباحث مشارکت‌های عمومی و خصوصی یک مارکت بسیار بزرگی را شامل می‌شود که انعکاس سیاست‌های کلی اصل ۴۴  قانون اساسی هستند در حالی‌که متاسفانه در سال‌های اخیر تنها به واگذاری سهام تاکید شده است و چون ساز و کار مناسبی در کشور وجود نداشت عموم این سهام‌ها به نهادهای عمومی غیردولتی واگذار شد.

وی افزود: در مجموع دولت ۷۶ هزار پروژه بزرگ نیمه‌تمام دارد و برآوردها نشان می‌دهد پروژه‌های مربوط به آب نزدیک به ۲۰ سال به طول می‌انجامد تا به اتمام برسند و باقی پروژه‌ها بین ۱۲ تا ۱۵ سال زمان می‌برند. نزدیک به ۵۰۰ هزار میلیارد تومان نیاز است تا این پروژه‌ها به اتمام برسند و این در حالیست که بودجه‌های  عمرانی تنها صرف نگهداری پروژه‌ها می‌شود. بدیهی است که اگر بخش خصوصی بخواهد وارد سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها شود، نیاز است که توجیه اقتصادی داشته باشد و تبصره ۱۹ قانون بودجه امسال برای این کار در نظر گرفته شده است و سعی شد به روش‌های مختلف به بخش خصوصی اطمینان داده شود که پروژه‌ها توجیه اقتصادی دارند.

مطابق صحبت‌های این مقام مسئول، دولت برای توجیه اقتصادی پروژه‌های عمرانی برای بخش خصوصی این موارد را در لایحه بودجه امسال وارد کرد؛ در مواردی که دولت و بخش خصوصی با یکدیگر مشارکت دارند، دولت حق قیمت‌گذاری روی محصول یا خدمت را ندارد و دومین اقدام نیز تامین منابع مالی برای بخش خصوصی است. به این صورت که بودجه عمرانی دولت، منابع صندوق توسعه ملی، منابع بانک‌های توسعه کشور، تامین منابع خارجی یا جلب مشارکت خارجی همه این موارد می‌توانند به صورت اهرمی در خدمت بخش خصوصی قرار گیرد. همچنین دولت برای تامین منابع خارجی برای بخش خصوصی گارانتی صادر خواهد کرد و در این رابطه بخش خصوصی میتواند بخشی از دارایی‌های دولت را نزد بانکی بگذارد و از آن بانک تسهیلات بگیرد.

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی در ادامه گفت: اگر ما بتوانیم این موارد را به طور دقیق اجرا کنیم راه را برای مشارکت و فعالیت بخش خصوصی در کشور باز کرده‌ایم. اختیارات انجام این فعالیت‌ها به یک دستگاه اجرایی داده شده که نماینده برنامه و بودجه، نماینده اقتصاد و دارایی، نماینده وزیر دادگستری به عنوان ناظر اجرایی حضور دارند و قرار است حدود ۳۰۰۰ طرح ملی و استانی مطابق با تبصره ۱۹ لایحه بودجه واگذار شود.

پورمحمدی با اشاره به اینکه امسال پروژه‌های بزرگی را که نیمه‌تمام هستند، به اتمام خواهیم رساند، گفت: در بحث تولید گاز از میادین مشترک روزانه ۶۲۰ میلیون متر مکعب اضافه خواهیم کرد و ظرفیت تولید نفت خام را در میادین مشترک غرب کارون ۴۱۰ هزار بشکه افزایش خواهیم داد. همچنین فازهای پالایشگاه خلیج فارس را به ۳۶۰ هزار بشکه در روز خواهیم رساند و با همکاری بخش خصوصی قرار است  به حدود ۷۰۰ هزار مشترک روستایی گازرسانی انجام شود.

معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه، در ادامه‌ی توضیحاتش در رابطه با اقدامات اجرایی دولت به توسعه کشاورزی گلخانه‌ای اشاره کرد و افزود: می‌دانید که ما کشوری کم آب هستیم و در بسیاری از مناطق کشور با تنش آبی روبرو هستیم و در این شرایط لازم است کشاورزی را از حالت سنتی خارج کنیم. در این شرایط کاری که باید انجام شود رواج کشت گلخانه‌ای است که میزان مصرف آب را به ۱۰ درصد تقلیل می‌دهد و اگر ما بتوانیم  تنها دو محصول گوجه و خیار را در کشور به صورت گلخانه‌ای کشت کنیم؛ تقریبا ۳ میلیارد متر مکعب در مصرف آب صرفه‌جویی کرده‌ایم. بنابراین موضوع گلخانه‌ای کردن محصولات کشاورزی در دستور کار دولت قرار دارد.

به گفته دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، از جمله اقدام دیگری که جزو اولویت‌های دولت است، بحث مسکن است که این موضوع چه در مناطق فرسوده و چه در مناطق روستایی مطرح است. بر این مبنا دولت طرح‌هایی را برای مشارکت بخش خصوصی در نظر گرفته است که مطابق با آن دولت قرار است خدمات زیربنایی را فراهم ‌کند و بخش خصوصی در ساخت مشارکت دارد همچنین دولت نیز در این مورد تسهیلاتی را برای بخش خصوصی درنظر گرفته است. این طرح درواقع در واکنش به زمین لرزه‌های اخیر در کشور مورد توجه قرار گرفت برای آنکه سرپناهی ایمن برای مردم فراهم شود.

وی افزود: بحث دیگر حمل و نقل عمومی است که در واکنش به آلودگی هوا مورد توجه قرار گرفته است. دولت برای کامیون، کامیونت، مینی‌بوس و اتوبوس ساز و کاری را در سازمان برنامه و بودجه طراحی کرده که قرار است از محل صندوق توسعه ملی ۵۰ درصد قیمت وسایل نقلیه عمومی توسط دولت تامین شود که فرصت خوبی برای مشارکت بخش خصوصی است. همچنین یکی از منابع اصلی آلاینده در کشور، موتور سیکلت‌ها هستند و برنامه‌ای برای برقی کردن این وسیله نقلیه در نظر گرفته شد اما متاسفانه گران بودن باطری باعث تعویق این طرح شد. اما دولت آمادگی دارد تا سقف ۴ میلیون تومان برای موتورسیکلت‌های برقی یارانه تعیین کند و اماکنی را برای شارژ باطری آنها راه اندازی و تجهیز کند.

دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در نهایت در بخش انتهایی صحبت‌های خود به عزم دولت برای اجرا و پیگیری پروژه‌های آمایش سرزمین در کشور اشاره کرد و در کنار آن با تاکید بر لزوم کاهش فقر افزود: در سال ۹۶ میزان مستمری افزاد تحت پوشش کمیته امداد ۴۰ هزار تومان بود و با احتساب مبلغ یارانه یک خانوار یک نفره مجموعاً ماهی ۹۰ هزار تومان درآمد داشت. این مبلغ در پایان سال به ۲۰۰ هزار تومان رسید و یک خانوار ۵ نفره تقریبا درآمدی ۷۰۰ هزار تومانی داشت. در سال جدید تلاش بر این است که خانوارهای ۵ نفره‌ای که کمتر از ۷۰۰ هزار تومان در ماه مستمری دریافت می‌کنند و خانوارهای یک نفره‌ای که مستمری کمتر از ۲۰۰ هزار تومانی دارند، تحت پوشش قرار گیرند و ۷ هزار میلیارد تومان منبع مالی برای ارتقاء وضعیت معیشتی افراد تحت پوشش در نظر گرفته‌ایم که در کنار پروژه اشتغال به کار این افراد آن را پیگیری خواهیم کرد. در آخر لازم به ذکر است با تفاهمنامه‌ای که با سازمان بهزیستی و کمیته امداد داشته‌ایم قرار بر این شد که حدود ۲۰۰ هزار فرصت شغلی برای افراد تحت پوشش در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

ثبت نظر

ارسال

نمایش‌

بی توجهی به کارکنان نفت در تعیین پاداش پایان خدمت کارکنان دولت!

بر اساس لایحه بودجه ۱۴۰۲ در سال آینده پاداش پایان خدمت کارکنان در ازای هر سال خدمت و به میزان حداکثر تا سی سال ۵۲۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده که نسبت به امسال ۷۵ میلیون تومان اضافه شده است.

  • 403

2877 میلیارد دلار ثروت نفتی برباد رفته در 12 سال تحریم

برای فهم بهتر مقدار هزینه 2877 میلیارد دلاری وارد شده از صادرات نفتی از دست رفته تا پایان سال میلادی گذشته، می‌توان به ارزش ریالی آن با توجه به قیمت دلار در بازارهای امروز اشاره کرد که بالغ بر 100.7 هزار هزار میلیارد تومان می‌شود.

  • 408

رحیمی: در لایحه بودجه ۱۴۰۲ هیچ افزایش قیمتی برای حامل‌های انرژی دیده نشده است/ معافیت برای خانوارهای کم‌درآمد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: سال آینده هیچ افزایش قیمتی برای حامل‌های انرژی از جمله بنزین، گازوئیل و گاز را نداریم و این موضوع اصلاً در بودجه سال ۱۴۰۲ نیامده است.

  • 479

اشتباه بانک مرکزی در آبان ماه

سید احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت : نرخ ارز در سامانه نیما متغیر خواهد بود. بخشی از مشکلی که در آبان و آذر ماه به وجود آمد بود. اشتباه در تخصیص ارز در یکی از زیرمجموعه های بانک مرکزی بود و موجب شد واردات برای کالاهایی که با درهم باید وارد می شد با محدودیت همراه شود .که باعث شد این موضوع القا ش ...

  • 478

قیمت قطعات یدکی در بازار سلیقه ای شد/ خبری از نظارت نیست

رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با اعلام اینکه قیمت قطعات یدکی گران شده اما قیمت دستمزد تعمیرکاران خودرو تغییر نکرده است، گفت: در حال حاضر قیمت قطعات یدکی خودرو بسیار بالاست و هیچ نظارتی در این رابطه انجام نمی شود.

  • 475

کارنامه روحانی و رئیسی در کنترل تورم

«تورم را نصف و سپس تک‌رقمی خواهیم کرد»؛ این دقیقا وعده‌ای بود که سیدابراهیم رئیسی در انتخابات سال گذشته داد. اکنون 16 ماه از آغاز به کار دولت او می‌گذرد و بررسی‌ها نشان می‌دهد رئیسی و دولتش در کنترل تورم طی این مدت، نسبت به بازه زمانی مشابه در دولت روحانی، ناکام بوده‌اند.

  • 397

سابقه بیمه خریدنی نیست ولی یک استثنا دارد

سابقه بیمه خریدنی نیست مگر اینکه فرد به ۶۰ سال رسیده باشد و برای بازنشسته شدن نیاز به خرید سابقه بیمه داشته باشد.

  • 569

مردم بیشتر چه خانه‌هایی می‌خرند؟

فشار تقاضا برای واحدهای کوچک متراژ و قدیمی نمایه غالب در این بازار است.

  • 340

اقتصاد کلان چیست؟

ه علت تاثیرگذاری وضعیت اقتصادی بر تمامی افراد، مسائل اقتصاد کلان، نقش مهمی را در مباحثات سیاسی ملی ایفا می‌کنند. شرکت‌کنندگان در انتخابات از وضعیت اقتصادی آگاه هستند و می‌دانند که سیاست‌های دولت می‌تواند از راه‌های قابل‌توجهی بر اقتصاد، تاثیرگذار باشد.

  • 387

چرا مردم تمایلی به بیمه‌های زندگی ندارند؟

یک مدیر بیمه‌ای ضمن تشریح برخی دلایل عدم توجه مردم به بیمه‌های زندگی، گفت: :‌ یکی از مهمترین دلایل تورم و کاهش ارزش پول است که مردم متناسب با شرایط تصمیم می‌گیرند.

  • 532

قطار سریع السیر در بازار سکه

برخی از سکه بازان با اشاره به اظهارات اخیر رئیسی درباره قطار پیشرفت به کنایه می گفتند نرخ دلار این روزها سوار قطار سریع السیر شده و ایستگاه ها را یکی پس از دیگری طی می کند. همین امر موجب شده سکه بازان تحت هیجان افزایش قیمت دلار در موقعیت خرید قرار بگیرند.

  • 498

نقش موثر اصناف در تنظیم بازار و توزیع کالاهای اساسی

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین با تاکید بر نقش مهم اصناف در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور و توزیع کالا و خدمات بین جامعه گفت: بدون همراهی و حضور موثر اصناف هیچ برنامه‌ای در بازار قابلیت اجرا و عملیاتی شدن ندارد.

  • 397

احتمال تغییر سن و سابقه بازنشستگی در بودجه ۱۴۰۲/ کدام صندوقها با بودجه دولت سرپا هستند؟

دولت برای جلوگیری از تشدید چالش در صندوقهای بازنشستگی بایستی پیشنهادهای تحولی در حوزه صندوق‌های بازنشستگی و اصلاح سن و سابقه بازنشستگی در بودجه سال ۱۴۰۲ لحاظ کند.

  • 1801

پول مازاد فروش خودرو در بورس کالا به جیب خودروساز می‌رود؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر قیمت معامله شده خودرو در بورس بالاتر از بهای تمام شده پایه و سود معقول باشد، تفاوت مذکور باید برای مصارف عمومی به طور مثال برای توسعه صنعت حمل و نقل هزینه شود.

  • 285

«زمستان سخت» پتروشیمی ایران آغاز شد

بحران مدیریتی در حالی دومین دارنده منابع گازی جهان را دچار چالش جدی کرده است که رسانه‌های نزدیک به دولت مدت‌ها بود «زمستان سخت اروپا و التماس آن‌ها برای گاز ایران» را نوید می‌دادند.

  • 487

تحلیل تکنیکال بورس چیست؟

تحلیل تکنیکال بورس در واقع علمی در بازارهای مالی است که در آن پیش‌بینی قیمت‌های آینده بر اساس بررسی قیمت‌های گذشته صورت می‌گیرد.

  • 271

وضعیت حاد در بانک های 4 استان کشور

نرخ تسهیلات به سپرده ها پس از کسر سپرده قانونی در مهر ماه امسال، در 4 استان کشور بالاتر از 100 درصد بوده که اتفاقی خطرناک در اقتصاد قلمداد می شود. به باور برخی تحلیل گران این رویداد می تواند موجب رشد فزاینده نقدینگی شده و از این حیث این 4 منطقه را میدان انفجار نقدینگی می دانند.

  • 1962

بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به سامان رسید

در اولین روز هفته معاملات بورس و فرابورس تهران، شاهد تغییرات اندک شاخص سهام بانک‌ها و موسسات اعتباری در بازار سرمایه بودیم.

  • 1766

بیشترین رشد قیمت سهام انبوه سازی، املاک و مستغلات به وتوس رسید

در اولین روز کاری هفته معاملات بورس وفرابورس تهران شاهد افت شاخص سهام شرکت های انبوه سازی،املاک و مستغلات دربازار سرمایه بودیم.

  • 675

وصول ۲۷۰ هزار میلیارد تومان مالیات در ۷ ماه/ درآمد مالیاتی مهر ۵۰ هزار میلیارد تومان شد

با توجه به آمارهای سازمان امور مالیاتی طی ۷ ماهه سال جاری حدود ۲۷۰ هزار میلیارد تومان مالیات وصول شده است و درآمد مالیاتی مهر ماه ۵۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

  • 361