مطالبات در برخی شعب بانک دی به صفر رسید

مطالبات در برخی شعب بانک دی به صفر رسید

مدیرعامل بانک دی گفت: این بانک در زمینه وصول مطالبات و تعیین تکلیف پرونده های معوق و مشکوک الوصول عملکرد موفقی داشته تا جایی که در برخی از شعب مطالبات را به صفر نزدیک کردیم.

یکشنبه 2 تیر 1398 ساعت 18:59

به گزارش شبکه خبری بانک و بیمه "بینا" به نقل از شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران 

به نقل از روابط عمومی بانک دی، بانک دی که درسال گذشته علیرغم چالش‌های نظام بانکی و شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، موفق به کسب دستاوردهای قابل قبولی شد در سال جاری نیز قصد دارد با حرکت هدفمند و منسجم مطابق سند استراتژیک تدوین شده تا افق ۱۴۰۰و اجرای استراتژی های آن در مسیر ارزش آفرینی بهتر برای سهامداران و ذینفعان خود گام های پر اقتداری بردارد. کاهش بهای تمام شده پول، تعیین تکلیف پرونده های معوق و مشکوک الوصول در حوزه وصول مطالبات، بازگشایی نماد بانک و حمایت از قیمت در کنار کسب رتبه برتر امنیت در حوزه بانکداری الکترونیک گوشه ای از موفقیت های بانک دی در سال ۱۳۹۷ است که با تلاش مضاعف مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره  محقق شده است. با محمدرضا قربانی، مدیرعامل بانک درباره اهداف، برنامه ها و مهم ترین استراتژی های بانک در سال ۱۳۹۸ به گفتگو نشستیم. در ادامه شرح این مصاحبه را می‌خوانید: 

- انگیزه شما برای پذیرفتن مسئولیت و ایفای نقش در بانک دی چه بود؟

زمانی که قرار شد به مسئولیت بانک دی را بپذیرم این بانک را جوان و آتیه دار ارزیابی کردم و با اتکا به این سرمایه عظیم و گران بها بر این باور بودم که می توان آینده درخشانی را برایش رقم زد. جوان بودن بانک دی به عنوان مهم ترین مزیت رقابتی این بانک، قابلیت انعطاف در برابر مدل‌های نوین بانکداری، قابلیت تغییر استراتژی‌ها و مدل های کسب و کار را تسهیل می‌کند و اعتماد من به دانش، توان و انگیزه نیروی جوان نتایج خوبی در پی داشت و به یاری خداوند متعال و همت همکاران صدیق، زحمتکش و گرانقدر شاهد دستاوردهای چشمگیری برای بانک ارزش آفرین دی بودیم.

سرمایه‌های جوان، انگیزه اصلی من برای پیوستن به بانک دی بود

من به جوان گرایی معتقد هستم و این تفکر را در سیستم جاری کردم. سال گذشته در راستای تسریع فرآیند کادرسازی در بانک دی در حوزه متناسب سازی کادر شعب بیش از ۱۲ رئیس شعبه، ۵ معاون و ۷۰ رئیس گروه جوان شناسایی و جایگزین شدند. همچنین  در سال گذشته توانستیم بهای تمام شده پول را کاهش دهیم و در زمینه وصول مطالبات و تعیین تکلیف پرونده های معوق و مشکوک الوصول عملکرد موفقی داشته باشیم تا جایی که در برخی از شعب مطالبات را به صفر نزدیک کردیم. بازگشایی نماد بانک و حمایت از قیمت سهام اتفاق دیگری بود که در سایه تلاش و همت همکاران به ثمر نشست. در حوزه خدمات بانکداری الکترونیک نیز به موفقیت های چشمگیری دست یافته ایم از جمله کسب رتبه برتر امنیت در حوزه بانکداری الکترونیک که حاصل خوشفکری و دانش تیم جوان این حوزه است.  

- بانک در سال ۱۳۹۸ برای ادامه مسیر رو به پیشرفت خود چه برنامه هایی را در دستور کار دارد؟

بانک دی در سال جاری برای تداوم حرکت در مسیر تعالی و بهبود عملکرد و همچنین ارزش آفرینی مستمر برای ذینفعان با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم هایی که علیه کشور در جریان است و مد نظر قرار دادن شعار رونق تولید برنامه هایی را در سال ۱۳۹۸ در دستور کار قرار داده است. ما برای این که به موفقیت دست یابیم باید بازارهای هدف خود را به خوبی شناسایی و با آن ها تعامل سازنده ای داشته باشیم. بر اساس همین سیاست، بانک دی تا افق ۱۴۰۰ در نظر دارد تمرکز ویژه ای بر روی بازارهای هدف خود داشته باشد.  

تسهیل  نفوذ به بازارهای هدف، تمرکز اصلی بانک تا افق ۱۴۰۰ است

بازارهای هدف بانک دی با توجه به توانمندی های آن و فرصت‌های موجود در بازار به دو بخش اصلی مشتریان حقیقی و حقوقی تقسیم‌بندی می‌شود. در بخش حقیقی، خانواده‌های معظم شهدا در وهله اول و مشتریان حقیقی متوسط جزو بازار هدف بانک هستند. در بخش حقوقی هم شرکت های کوچک و متوسط و اصناف به عنوان بازار هدف بانک دی برگزیده شده اند. ما برای دستیابی به این هدف، سرعت و سهولت ارائه خدمات، امنیت و اعتبار، خدمات تخصصی و ویژه، مشتری مداری و تمایز تنوع سبد خدمات غیربانکی و خدمات شخصی سازی شده و حرفه‌ای را به عنوان راهبرد بانک برای نفوذ به بازارهای هدف در نظر گرفته ایم. تمام این موارد در کنار وصول مطالبات غیرجاری و تعیین تکلیف مطالبات مشکوک الوصول و پرونده‌های مفتوحه در مراجع قضایی، فروش املاک و سرمایه‌گذاری های مازاد بانک برای بهبود کیفیت دارایی ها و بهبود کفایت سرمایه و ساختار مالی راهکارهایی است که به صورت جدی در دستور کار بانک قرار دارد.

- سند استراتژیک بانک دی در سال ۱۳۹۷ به تصویب رسید. اهمیت این سند و مهم‌ترین استراتژی‌های آن در سال ۱۳۹۸ برای نیل به افق ۱۴۰۰ سازمان چه مواردی هستند؟

در سال ۱۳۹۷ موفق شدیم سند استراتژیک بانک را با همکاری نمایندگان تمامی واحدها، تدوین و تصویب کنیم. این سند که تا افق ۱۴۰۰ اهداف سازمان را ترسیم کرده است این امکان را ایجاد می‌کند تا مدیران ارشد بانک با چشم‌اندازی روشن و استفاده از مسیرهای معقول و منطقی، بهترین تصمیم ممکن را برای پیشروی سازمان در محیط پرشتاب کنونی اتخاذ نمایند. این اقدام بسیار ارزشمند است و برنامه‌هایی که در دفتر مدیریت برنامه‌ریزی استراتژیک با حضور مدیران و کارشناسان بانک طرح¬ریزی شده است در راستای ایجاد زیر ساخت‌هایی به منظور عملکردی اثربخش‌تر و کاراتر است

سند استراتژیک تا افق ۱۴۰۰، چراغ راه برنامه های بانک در سال ۱۳۹۸ است

از جمله این زیر ساخت ها می‌توان به سیستم مدیریت و پایش فرآیندی اشاره نمود که این سیستم اجرای فعالیت های دارای ارزش را در زمان بهینه و با انعطاف پذیری موثر برای مشتریان تضمین می‌کند. همچنین سیستم مدیریت ریسک یکپارچه از دیگر برنامه های بانک در سال جدید است که با شناسایی، ارزیابی، سناریوسازی و پایش عملیات، بانک را برای اقدام به موقع در مواجهه با محیط متلاطم و بحران های محیطی و بازار توانا میکند. از سوی دیگر بهینه سازی سیستم اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری مشتریان در دستور کار قرار گرفته است که این امر دسته بندی مشتریان را برای بانک با توجه به اعتبار مشتریان فراهم می نماید. همچنین با وجود اعتبارسنجی مطلوب امکان مشارکت با مشتریان معتبر فراهم خواهد آمد و این امر منجر به ارزش آفرینی برای سهامداران و ذینفعان بانک خواهد شد. بنابراین در سال جاری برنامه های بانک بر اساس استراتژی های سند استراتژیک تا افق ۱۴۰۰ اجرا خواهد شد.

-با توجه به شعار سال ۱۳۹۸، نقش بانک‌ها در تحقق شعار سال چیست؟

رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند و انتخاب این شعار نشان می‌دهد که همچنان اولویت کشور مسئله اقتصاد است. از این رو سیاست‌های کشور باید به سمت رفع موانع فعالیت‌های فعالان اقتصادی هموار شود. از سویی سال ۱۳۹۸ سال بسیار مهمی است چراکه این سال به عنوان شروعی برای دهه پنجم انقلاب شکوهمند اسلامی و دهه متصل به سال ۱۴۰۴ که افق دید جمهوری اسلامی برای رسیدن به قله کامل موفقیت‌ها در سراسر جهان است، محسوب می‌شود. از این رو مساله رونق تولید از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی و نقشه راه امسال است و باید به این مهم توجه داشته باشیم در شرایطی که با بحران‌های اقتصادی مواجهیم راه نجات کشور در تولید داخلی است و هرچه تولید رونق بگیرد، کالا و خدمات ایرانی هم رونق می‌یابد و به تبع آن، اشتغال، بنگاه‌های تولیدی، نیروی کار و سرمایه‌های انسانی هم تقویت و حفظ می‌شوند. بنابراین با توجه ویژه به شعار سال که در بیانیه گام دوم انقلاب تبیین شده و اجرای تاکیدات رهبر معظم انقلاب در حرکت جمعی به سوی رونق تولید می توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

نظام بانکی، زمینه ساز تحقق شعار «رونق تولید» است

اگر تولید جریان یابد هم مشکلات معیشتی و اشتغال حل می‌شود، هم موجب بی نیازی کشور از بیگانگان و دشمنان خواهد شد. بی شک زمینه ساز تحقق شعار «رونق تولید» در قدم اول بانک‌ها هستند؛ چراکه عوامل تولید به صورت مستمر به منابع بانک‌ها و تسهیلات بانکی وابسته هستند و در صورتی که در نظام بانکی به مسائل مرتبط با تولید مانند ارائه تسهیلات، مشارکت و سرمایه گذاری توجه نشود ، در حوزه تولید به مشکل بر خواهیم خورد. فارغ از مساله تحریم‌ها، برخی از تولیدی‌ها در بحث تأمین مواد اولیه و توسعه ماشین آلات و تجهیز کارگاه‌ها با مشکلاتی مواجه هستند. اگر نظام بانکی تسهیلات ارزان در اختیار تولید کننده قرار دهد تا واحدهای تعطیل شده مجددا راه اندازی شوند، آن زمان می‌توانیم زمینه را برای اجرایی شدن رونق تولید آماده ببینیم.

-بانک دی در راستای اقداماتی که برای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی تا کنون انجام داده است چه برنامه هایی را برای حمایت از رونق تولید ملی در نظر دارد؟

خط مشی و روش اجرایی اعتباری بانک دی با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جهت حمایت از کالاها، تولیدات و فعالیت‌های بنگاه‌های داخلی و در راستای مدیریت نقدینگی و سودآوری بر مبنای برنامه‌های استراتژیک بانک و اعطای تسهیلات از طریق عقود مشارکتی و غیرمشارکتی برای تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و طرح‌های اشتغال‌زا است.
بانک دی همواره کوشیده در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی از منابع خود به بهترین نحو ممکن در جهت حمایت از واحدهای تولیدی استفاده نماید و رسالت ما در بانک ارزش‌آفرین دی این است که در زمینه تولید، اشتغال و بکارگیری جوانان بتوانیم با تولیدکنندگان ایرانی مشارکت داشته باشیم و انگیزه خرید کالای داخلی را در بین آحاد جامعه افزایش دهیم. در همین راستا علاوه بر ارائه تسهیلات با کیفیت در سال ۱۳۹۷، طرح کارت اعتباری خرید کالای ایرانی را اجرایی کردیم و در اولین گام با همکاری گروه صنعتی اسنوا زمینه خرید کالای ایرانی را برای مشتریان و متقاضیان فراهم آوردیم. همچنین بانک دی با هدف حمایت از کالاهای ایرانی و تولید داخلی در جهت رونق بخشیدن به اقتصاد ملی، بسته‌های اعتباری متنوع بر مبنای تأمین مالی متقاضیان تسهیلات با مبالغ خرد و متوسط را در بخش های تولیدی، بازرگانی و خدماتی طراحی کرده است. اعطای تسهیلات به بافت فرسوده و بخش ساختمان دارای بازدهی مناسب و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به بنگاه‌های دانش بنیان دارای پروانه بهره‌برداری نیز از دیگر اقدامات بانک در راستای حمایت از واحدهای تولیدی بوده است.

رونق تولید  با دستیابی به سودآوری پایدار و باکیفیت محقق می‌شود

 در سال ۱۳۹۸ نیز که با عنوان رونق تولید نامگذاری شده است بانک این موضوع را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده و تمامی همکاران باید با بهره‌گیری از ظرفیت های گروه مالی دی، همت و تلاش خود را در راستای عینیت بخشیدن  به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخل و ایجاد رونق در چرخه اقتصادی کشور به کارگیرند و با حرکت در مسیر خط مشی های تعیین شده در سند استراتژیک بانک تا افق ۱۴۰۰ برای تحقق سودآوری پایدار و با کیفیت و ارتقای رضایتمندی ذینفعان از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند و با ایجاد تحول و نوآوری  برای پیشرفت بانک و کاهش موانع تولید مجاهدت ورزند.   

 -چه پیامی برای همکاران دارید؟

سال ۱۳۸۷ بانک دی براساس قانون اجازه تأسیس بانک‌های غیر دولتی تشکیل گردید و از آن سال تا کنون افراد بسیاری برای بقاء و ارتقای این بانک با جان و دل تلاش کرده‌اند که امروز ما میراث‌دار زحمات آن‌ها هستیم و باید از این مجموعه ارزشی چون امانتی گران‌بها، پاسداری کنیم. از همکاران ارزشمندم تقاضا دارم در شرایطی که تنگ نظران با توسل به فضای شایعه سعی بر سنگ‌اندازی و ایجاد بار روانی منفی در جامعه دارند بدون توجه به این اخبار کذب همچنان با اقتدار در مسیر رسیدن به کمال، ثابت قدم بمانند.

آینده دی در دست میراث‌داران امروز

همانطور که می دانید بانک دی دارایی‌های ارزشمندی دارد که ارزش افزوده ایجاد شده در قیمت آن‌ها به دلیل افزایش قیمت نسبت به زمان واگذاری به بانک، سود قابل توجهی را برای بانک و ذینفعان به ارمغان می آورد و با فروش دارایی‌های مازاد به چند هدف مهم از جمله اصلاح ساختار مالی و بهبود وضعیت کفایت سرمایه که از الزامات بانک مرکزی بوده، دست خواهیم یافت و با این اتفاق بانک از مشمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج خواهد شد. فراموش نکنیم که آنچه چراغ زندگی را روشن نگه میدارد عشق و امید است. ما می‌توانیم و این تنها پیامی است که با هر طلوع باید به خودمان مخابره کنیم تا پای تمام نتوانستن ها در برابر این عزم راسخ، لنگ شود. بانک دی با همت والای همکاران، آینده ای درخشان پیش رو خواهد داشت.

ثبت نظر

ارسال

نمایش‌

بی توجهی به کارکنان نفت در تعیین پاداش پایان خدمت کارکنان دولت!

بر اساس لایحه بودجه ۱۴۰۲ در سال آینده پاداش پایان خدمت کارکنان در ازای هر سال خدمت و به میزان حداکثر تا سی سال ۵۲۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده که نسبت به امسال ۷۵ میلیون تومان اضافه شده است.

  • 403

2877 میلیارد دلار ثروت نفتی برباد رفته در 12 سال تحریم

برای فهم بهتر مقدار هزینه 2877 میلیارد دلاری وارد شده از صادرات نفتی از دست رفته تا پایان سال میلادی گذشته، می‌توان به ارزش ریالی آن با توجه به قیمت دلار در بازارهای امروز اشاره کرد که بالغ بر 100.7 هزار هزار میلیارد تومان می‌شود.

  • 408

رحیمی: در لایحه بودجه ۱۴۰۲ هیچ افزایش قیمتی برای حامل‌های انرژی دیده نشده است/ معافیت برای خانوارهای کم‌درآمد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: سال آینده هیچ افزایش قیمتی برای حامل‌های انرژی از جمله بنزین، گازوئیل و گاز را نداریم و این موضوع اصلاً در بودجه سال ۱۴۰۲ نیامده است.

  • 479

اشتباه بانک مرکزی در آبان ماه

سید احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت : نرخ ارز در سامانه نیما متغیر خواهد بود. بخشی از مشکلی که در آبان و آذر ماه به وجود آمد بود. اشتباه در تخصیص ارز در یکی از زیرمجموعه های بانک مرکزی بود و موجب شد واردات برای کالاهایی که با درهم باید وارد می شد با محدودیت همراه شود .که باعث شد این موضوع القا ش ...

  • 478

قیمت قطعات یدکی در بازار سلیقه ای شد/ خبری از نظارت نیست

رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با اعلام اینکه قیمت قطعات یدکی گران شده اما قیمت دستمزد تعمیرکاران خودرو تغییر نکرده است، گفت: در حال حاضر قیمت قطعات یدکی خودرو بسیار بالاست و هیچ نظارتی در این رابطه انجام نمی شود.

  • 475

کارنامه روحانی و رئیسی در کنترل تورم

«تورم را نصف و سپس تک‌رقمی خواهیم کرد»؛ این دقیقا وعده‌ای بود که سیدابراهیم رئیسی در انتخابات سال گذشته داد. اکنون 16 ماه از آغاز به کار دولت او می‌گذرد و بررسی‌ها نشان می‌دهد رئیسی و دولتش در کنترل تورم طی این مدت، نسبت به بازه زمانی مشابه در دولت روحانی، ناکام بوده‌اند.

  • 397

سابقه بیمه خریدنی نیست ولی یک استثنا دارد

سابقه بیمه خریدنی نیست مگر اینکه فرد به ۶۰ سال رسیده باشد و برای بازنشسته شدن نیاز به خرید سابقه بیمه داشته باشد.

  • 569

مردم بیشتر چه خانه‌هایی می‌خرند؟

فشار تقاضا برای واحدهای کوچک متراژ و قدیمی نمایه غالب در این بازار است.

  • 340

اقتصاد کلان چیست؟

ه علت تاثیرگذاری وضعیت اقتصادی بر تمامی افراد، مسائل اقتصاد کلان، نقش مهمی را در مباحثات سیاسی ملی ایفا می‌کنند. شرکت‌کنندگان در انتخابات از وضعیت اقتصادی آگاه هستند و می‌دانند که سیاست‌های دولت می‌تواند از راه‌های قابل‌توجهی بر اقتصاد، تاثیرگذار باشد.

  • 387

چرا مردم تمایلی به بیمه‌های زندگی ندارند؟

یک مدیر بیمه‌ای ضمن تشریح برخی دلایل عدم توجه مردم به بیمه‌های زندگی، گفت: :‌ یکی از مهمترین دلایل تورم و کاهش ارزش پول است که مردم متناسب با شرایط تصمیم می‌گیرند.

  • 532

قطار سریع السیر در بازار سکه

برخی از سکه بازان با اشاره به اظهارات اخیر رئیسی درباره قطار پیشرفت به کنایه می گفتند نرخ دلار این روزها سوار قطار سریع السیر شده و ایستگاه ها را یکی پس از دیگری طی می کند. همین امر موجب شده سکه بازان تحت هیجان افزایش قیمت دلار در موقعیت خرید قرار بگیرند.

  • 498

نقش موثر اصناف در تنظیم بازار و توزیع کالاهای اساسی

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین با تاکید بر نقش مهم اصناف در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور و توزیع کالا و خدمات بین جامعه گفت: بدون همراهی و حضور موثر اصناف هیچ برنامه‌ای در بازار قابلیت اجرا و عملیاتی شدن ندارد.

  • 397

احتمال تغییر سن و سابقه بازنشستگی در بودجه ۱۴۰۲/ کدام صندوقها با بودجه دولت سرپا هستند؟

دولت برای جلوگیری از تشدید چالش در صندوقهای بازنشستگی بایستی پیشنهادهای تحولی در حوزه صندوق‌های بازنشستگی و اصلاح سن و سابقه بازنشستگی در بودجه سال ۱۴۰۲ لحاظ کند.

  • 1798

پول مازاد فروش خودرو در بورس کالا به جیب خودروساز می‌رود؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر قیمت معامله شده خودرو در بورس بالاتر از بهای تمام شده پایه و سود معقول باشد، تفاوت مذکور باید برای مصارف عمومی به طور مثال برای توسعه صنعت حمل و نقل هزینه شود.

  • 285

«زمستان سخت» پتروشیمی ایران آغاز شد

بحران مدیریتی در حالی دومین دارنده منابع گازی جهان را دچار چالش جدی کرده است که رسانه‌های نزدیک به دولت مدت‌ها بود «زمستان سخت اروپا و التماس آن‌ها برای گاز ایران» را نوید می‌دادند.

  • 487

تحلیل تکنیکال بورس چیست؟

تحلیل تکنیکال بورس در واقع علمی در بازارهای مالی است که در آن پیش‌بینی قیمت‌های آینده بر اساس بررسی قیمت‌های گذشته صورت می‌گیرد.

  • 271

وضعیت حاد در بانک های 4 استان کشور

نرخ تسهیلات به سپرده ها پس از کسر سپرده قانونی در مهر ماه امسال، در 4 استان کشور بالاتر از 100 درصد بوده که اتفاقی خطرناک در اقتصاد قلمداد می شود. به باور برخی تحلیل گران این رویداد می تواند موجب رشد فزاینده نقدینگی شده و از این حیث این 4 منطقه را میدان انفجار نقدینگی می دانند.

  • 1957

بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به سامان رسید

در اولین روز هفته معاملات بورس و فرابورس تهران، شاهد تغییرات اندک شاخص سهام بانک‌ها و موسسات اعتباری در بازار سرمایه بودیم.

  • 1764

بیشترین رشد قیمت سهام انبوه سازی، املاک و مستغلات به وتوس رسید

در اولین روز کاری هفته معاملات بورس وفرابورس تهران شاهد افت شاخص سهام شرکت های انبوه سازی،املاک و مستغلات دربازار سرمایه بودیم.

  • 675

وصول ۲۷۰ هزار میلیارد تومان مالیات در ۷ ماه/ درآمد مالیاتی مهر ۵۰ هزار میلیارد تومان شد

با توجه به آمارهای سازمان امور مالیاتی طی ۷ ماهه سال جاری حدود ۲۷۰ هزار میلیارد تومان مالیات وصول شده است و درآمد مالیاتی مهر ماه ۵۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

  • 361