دومین جلسه رسیدگی به متهم اقتصادی بانک تجارت کرمان برگزار شد

دومین جلسه رسیدگی به متهم اقتصادی بانک تجارت کرمان برگزار شد

تهران- ایرنا- دومین جلسه محاکمه علی اکبر عمارت ساز معاون اجرایی وقت مدیریت شعب بانک تجارت استان کرمان برگزار شد.

چهارشنبه 5 دی 1397 ساعت 18:48

به گزارش شبکه خبری بانک و بیمه "بینا" به نقل از ایرنا 

به گزارش ایرنا از قوه قضاییه، قاضی صلواتی روز سه شنبه در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم مفسدان و اخلالگران اقتصادی که به صورت علنی برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی شاهرودی از نماینده دادستان خواست جهت قرائت بخش‌های دیگر کیفرخواست در جایگاه حاضر شود.
حسینی نماینده دادستان با اشاره به سرفصلهای اموال موضوع پولشویی اظهار کرد: املاک انتقال یافته به متهم سجاد، هفت پلاک ثبتی را شامل می شود. همچنین پولشویی به مبلغ 357 میلیارد ریال وجه الرشاء دریافتی از حسن درویش زیدآبادی، پولشویی به مبلغ 126 میلیارد ریال وجه ضمانت نامه مجعول مورخ 18 دی 1390 به ضمانت خواهی شرکت بهشت معدن از جمله اموال موضوع مرتبط به پولشویی است.
نماینده دادستان افزود: متهم در تداوم روابط مجرمانه خود در مواضع متعدد مرتکب بزه اختلاس شده است که امضا و صدور 342 فقره چک بین بانکی فاقد پشتوانه به مبلغ 55 هزار و 967 میلیارد و 700 میلیون ریال از جمله موارد ارتکابی در بزه انتساب است.
حسینی تصریح کرد: متهم اقدام به صدور و امضای تعداد 41 فقره چک فاقد پشتوانه به مبلغ 962 میلیارد و 200 میلیون ریال در فاصله زمانی 23 فروردین سال 1386 تا 23 شهریور سال 1388 کرده است.
حسینی افزود در قرائت بخشی از کیفرخواست گفت: متهم در زمان دولتی بودن بانک تجارت اقدام به صدور و امضای تعداد 301 فقره چک فاقد پشتوانه به مبلغ 55 هزار میلیارد ریال در فاصله زمانی21 شهریور سال 1388 تا 8 فروردین سال 1392کرده است، همچنین در فاصله زمانی غیردولتی بودن بانک در مجموع اقدام به امضا و صدور 342 فقره چک فاقد پشتوانه به مبلغ 55 هزار میلیارد ریال نموده است که مجموع مبالغ اختلاس شده در هر یک از این دو مقطع زمانی به محضر دادگاه ارائه می شود.
نماینده دادستان خاطرنشان کرد: در زمان دولتی بودن بانک تجارت و در فاصله زمانی 23 فروردین 1386 تا 26 شهریور سال 1388 شعبه تختی بانک تجارت کرمان مبادرت به صدور 43 فقره چک بین بانکی فاقد پشتوانه به مبلغ 997 هزار میلیارد ریال در وجه اشخاص ذینفع حقیقی و حقوقی نموده است.
حسینی تصریح کرد: متهم به عنوان رئیس شعبه تختی بانک تجارت کرمان در امضا و صدور تعداد 41 فقره از این چکها به مبلغ 962 میلیارد و 200 میلیون ریال نقش داشته است.
وی ادامه داد: تعداد 9 فقره چک جمعا به مبلغ 75 میلیارد و 800 میلیون ریال به نفع صندوق قرض الحسنه توحید صادر شده است. متهم به عنوان رئیس شعبه تختی بانک تجارت کرمان در امضا و صدور تعداد 31 فقره چک به مبلغ 55 هزار میلیارد ریال نقش داشته است و از تعداد 301 فقره چک بین بانکی فاقد پشتوانه تعداد 264 فقره چک به مبلغ 51 هزار و 504 میلیارد و 500 میلیون ریال در وجه صندوق قرض الحسنه رسالت بوده است.
حسینی افزود: تعداد 19 فقره چک به مبلغ یکهزار و 523 میلیارد ریال در وجه صندوق قرض الحسنه توحید صادر شده است.
نماینده دادستان اضافه کرد: متهم تعداد 7 فقره چک به مبلغ یکهزار و 255 میلیارد ریال صادر کرده است و با صدور و امضای چکهای بین بانکی فاقد پشتوانه وجوه متعلق به بانک تجارت را اغلب به نفع دیگران برداشت نموده و مرتکب بزه اختلاس موضوع ماده 5 شده است.
حسینی خاطرنشان کرد: متهم در برداشت و تصاحب مبلغ 962 میلیارد و 200 میلیون ریال از منابع بانک تجارت از طریق صدور تعداد چکهای فاقد پشتوانه اقدام کرده است.
نماینده دادستان در ادامه قرائت بخشی از اتهامات متهم عمارت ساز اظهار کرد: معاونت در اختلاس به ارزش 10 میلیون یورو توسط متهم از دیگر اتهامات این فرد است.
وی در این رابطه گفت: این اوراق شامل 10 برگه هرکدام به ارزش یک میلیون یورو هستند که سریال های مشخص دارند و تاریخ انتشار آنها 20 خرداد سال 1391 و تاریخ سررسید آنها 20 خرداد 1394 بوده است.
حسینی افزود: پس از انتشار این اوراق و قرار گرفتن آنها به عنوان وثیقه نزد بانک اعلام می شود که این اوراق مفقود شده اند و بر این اساس بعدا مشخص می شود که شرکت «آرمان روشن آریا» این اوراق مفقودی را از فرد دیگری خریده است و آنها را برای شرکت ساختمان سازی استفاده کرده است. «حجت نقدی» فردی است که این اوراق را استفاده کرده و آنها را به شرکتهای دیگر انتقال داده است.
نماینده دادستان گفت: با توجه به توضیحات فوق و اینکه وی در بانک مامور به خدمت عمومی بوده است، این اقدام متهم با جرم اختلاس انطباق دارد.
وی در ادامه به یکی دیگر از اتهامات متهم پرونده اشاره کرد و گفت: جعل و استفاده از سند مجعول یکی دیگر از اتهامات این فرد است.
حسینی توضیح داد: متهم به منظور تسهیل عملیات مجرمانه خود در موارد متعددی اقدام به جعل امضا و سند سازی و جعل ضمانت نامه های مختلف بانکی کرده است. برای این کار وی حتی برای خود یک هویت مجعول ساخته و با آن هویت جعلی اقدام به ازدواج دوم کرده است.
وی افزود: جعل 19 فقره ضمانت نامه از 34 ضمانت نامه واهی، امضا و صدور 10 فقره ضمانت نامه مجعول به ارزش 3 هزار و 497 میلیون و 500 میلیارد ریال از اتهامات این متهم در فاصله سالهای 91 تا 92 در شعبه تختی بانک کرمان 23 فقره ضمانت نامه مجعول صادر شده است که 17 مورد آن از ضمانت نامه ها خام و بدون پشتوانه بوده است.
حسینی ادامه داد: در مکتوبات اولیه بانک تجارت در شکایات خود مبنی بر جعل 22 فقره ضمانت نامه این موضوع اعلام شده است؛ اما پس از انجام تحقیقات و بازرسی ها مشخص می شود که یک فقره دیگر ضمانت نامه جعلی توسط متهم به نام باغ فردوس ایرانیان جعل شده است، لذا جمعا 23 فقره ضمانت نامه در این خصوص جعل شده است که 10 فقره از آنها شخصا توسط متهم صادر شده است. از این 10 فقره 9 مورد آن بدون پرداخت هیچ گونه پرداختی به بانک مسترد شده است، اما یکی از آنها مسترد نشده است. از آن 22 ضمانت نامه مذکور هم اصل 6 مورد آنها به بانک ارائه نشده است.
حسینی گفت: امضا و صدور 9 فقره ضمانت نامه جعلی و واهی از مجموع 12 ضمانت نامه واهی از دیگر اتهامات این فرد است که بدون اخذ کارمزد در بانک تجارت شعبه تختی کرمان صادر شده است که در همه این موارد اصل ضمانت نامه اصلا وجود ندارد.
نماینده دادستان در بخش دیگری از قرائت کیفرخواست افزود: 2 فقره از ضمانت نامه های مجعول به مبلغ 234 میلیارد ریال وصول شد و تعدادی از لاشه های ضمانت نامه های جعلی ابطال شده است.
این مقام قضایی ادامه داد: مستندات این اتهام گزارش مختلفی از سازمان اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات، شاکی پرونده و اقاریر متهم است.
وی اظهار کرد: متهم در این خصوص در نزد بازپرس اظهار کرده است درباره ضمانت 250 میلیارد ریالی بنده 5 میلیارد تومان در نزد بانک قرار دادم والباقی آن جعلی بوده است.
نماینده دادستان گفت: متهم در اقاریر خود گفته است که زید آبادی که این ضمانت نامه ها را می گرفته است از جعلی بودن آنها مطلع بوده است و عنوان کرده که این ضمانت نامه ها را بدون اطلاع از مسئول مُهر بانک، مُهر و صادر می کرده و سپس آن را در پاکتی گذاشته و به راننده زیدآبادی می داده است.
حسینی بیان کرد: متهم در مقام دفاع از اتهام جعل ضمانت نامه ها می گوید مسئولیت این ضمانت نامه ها را بنده می پذیرم و مسئول پرداخت آن هستم.
جعل اسناد هویتی و استفاده از آنها به عنوان یکی دیگر از اتهامات این متهم توسط نماینده دادستان قرائت شد.
حسینی در این رابطه گفت: در تاریخ 3 آبان سال 1393 در خصوص بازرسی از منازل متهم تعدادی اسناد مجعول هویتی از وی و فرزندش که در ید همسر دوم متهم بود کشف می شود. این اسناد به نام «علی الستی» فرزند محمد علی توسط این متهم جعل شده بودند که متهم خود را در این اسناد متولد سبزوار معرفی کرده است. این متهم با این جعل هویت خانمی را به نکاح خود در می آورد و با او ازدواج می کند.
این متهم همچنین در زمان تولد فرزندش او را با نام الیاس الستی معرفی و براساس این اسم و فامیل برای وی اسناد هویتی و گذرنامه تهیه می کند.
حسینی ادامه داد: همچنین این متهم پس از جعل هویت مجعول برای خود اقدام به اعطای یک وکالت نامه به همسر خود برای اخذ گذرنامه می کند. به عبارت دیگر این متهم با ارائه مشخصات هویتی مجعول از قبیل: کارت ملی و گذرنامه وکالت نامه بلاعزلی را برای همسر خود جهت انجام امور ملکی و دارایی ها صا در می کند.
نماینده دادستان گفت: یکی دیگر از اتهامات این متهم تصرف غیرقانونی در اموال توقیف شده توسط مراجع ذی صلاح است.
وی توضیح داد: یک ملک به پلاک ثبتی مشخص در منطقه یافت آباد تهران متعلق به فردی به اسم زهرا عسکری می باشد که جهت پرداخت تسهیلات به مجید زندی آبادی در رهن بانک ملی قرار می گیرد، لذا این ملک در واقع در رهن بانک ملی قرار داشته است؛ اما این متهم این ملک را با انجام اقداماتی در رهن بانک تجارت قرار داده و با همکاری تعدادی از کارکنان بانک آن را از رهن بانک تجارت خارج کرده است.
«به طوری که یکی از کارکنان بانک تجارت با تماس با متهم پرونده خود را در نزد دفتر ثبت اسناد به عنوان نماینده بانک معرفی کرده و ملک را از رهن بانک خارج می کند و سپس به نحو صوری به بانک رسالت انتقال یافته و ثمن آن به نام زهرا عسکری در بانک رسالت واریز می شود و در این رابطه 3 فقره چک سفید امضا در وجه خانم زهرا عسکری صادر می شود. تمامی این اقدامات با اطلاع و با دستور متهم این پرونده انجام شده است البته در این راستا پروندهای با عنوان خیانت در امانت در دادسرای تهران مفتوح است.»
وی گفت: مستندات این اتهام هم شکایت شاکی، اقاریر متهم، اظهارات افراد دیگر و از جمله مجید زندی آبادی است.
نماینده دادستان افزود: عنوان اتهامی دیگر متهم این پرونده اخذ رشوه است متهم در روند صدور ضمانت نامه های مجعول مبالغی را از ضمانت خواهان دریافت می کرده است که این اقدام وی را به عنوان اخذ رشوه می توان قلمداد کرد.
حسینی ادامه داد: «حسن درویش زید آبادی» فردی است که به عنوان مدیریت عامل شرکت فولاد ذوب آهن با متهم ارتباط داشته است. در این خصوص متهم مبادرت به صدور تأییدیه های خلاف واقع و صدور ضمانت نامه های جعلی می کرده است که پس از این کار 357 میلیارد ریال از ضمانت خواه یعنی حسن درویش اخذ کرده است که مستندات این اتهام گزارش ضابطین و اقاریر خود متهم و نیز اقرار صریح حسن درویش زیدآبادی می باشد.
در ادامه قرائت کیفرخواست این متهم قاضی صلواتی با نزدیک شدن به زمان اوقات شرعی اذان ظهر اعلام 15 دقیقه تنفس نمود که پس از آن ادامه قرائت کیفرخواست انجام خواهد شد.
نماینده دادستان ادامه داد: متهم با امضا و صدور ضمانت نامه های واهی و جعلی موجبات برداشت ضمانت نامه هایی را برای ذینفعان فراهم آورده است و در امضا و صدور تعدادی ضمانت نامه مجعول نقش داشته است و همچنین یکی از اتهامات متهم معاونت در اختلاس است.
نماینده دادستان تصریح کرد: اقاریر متهم مبنی بر صدور گواهی های خلاف واقع در جلد سوم از پرونده موجود است و مبلغ تحصیل مال و پولشویی 280 میلیارد و 241 هزار و 7 میلیون و 651 ریال بوده است.
حسینی در ارتباط با بزه خیانت در امانت گفت: متهم در مراحل مختلف بازپرسی اقرار نموده که حداقل 82 فقره برگ خام ضمانت نامه را امحا نموده است.
حسینی افزود: تعداد 73 برگ از اوراق مربوط به شعبه تختی کرمان است که تعداد 61 برگ ارائه نشده است و متهم مدعی است این اوراق را بدون استفاده امحا نموده است.
نماینده دادستان گفت: از تعداد 96 فقره ضمانت نامه در شعبه امام رضا (ع) بانک تجارت سیرجان 21 فقره تاکنون به بانک ارائه نشده است و متهم مدعی است این اوراق را امحا نموده است.
وی در ارتباط با بزه نگهداری تجهیزات دریافت از ماهواره اظهار کرد: در پی صدور دستور از سوی بازپرس دادسرای کرمان، از محل سکونت متهم تجهیزات دریافت از ماهواره کشف شد که تمامی این موارد در پرونده موجود است.
حسینی اضافه کرد: اقدامات متهم مشمول عنوان اختلاس موضوع ماده 5 قانون می باشد و از محضر دادگاه درخواست مجازات متهم شده است.
پس از پایان قرائت کیفرخواست توسط نماینده دادستان، قاضی خطاب به وکیل بانک تجارت از وی خواست مطالب خود را بیان کند.
وکیل بانک تجارت گفت: چک های بین بانکی بدون پشتوانه صادره در شعبه تختی بانک تجارت بالغ بر 691 فقره می باشد که در زمان روسای وقت شعبه در تاریخ 3 تیر سال1385 لغایت 1 آبان 1392 در وجه افراد حقیقی و حقوقی صادر شده و مبلغی بالغ بر 212 میلیارد از ذینفعان به عنوان خسارت وارده به بانک اخذ شده است.
وی ادامه داد: ضمانت نامه های جعلی مشتمل بر 23 فقره است که توسط متهم بدون اخذ کارمزد و تشکیل پرونده در اختیار ذینفعان قرار داده شده است. 9 فقره ضمانت نامه به مبلغ 938 میلیارد ریال از بابت اصل مبلغ از منابع بانک پرداخت شده است.
وکیل بانک تجارت در ارتباط با ضمانت نامه های مسترد شده به بانک تجارت گفت: 30 فقره ضمانتنامه به مبلغ 6 هزار و 745 میلیارد ریال به بانک مسترد شده است.
وکیل بانک تجارت اضافه کرد: مبلغ 14 میلیارد ریال به نام «رستم زاده» و «دایی زاده» به صندوق قرض الحسنه توحید واریز شده است و تسهیلات موضوعه تاکنون به حیطه وصول درنیامده است.
وی درپایان گفت: از محضر دادگاه تقاضای استرداد لاشه ضمانت نامه ها و صدور حکم شایسته نسبت به پرونده و تعیین تکلیف پلاکهای ثبتی توقیف شده و ضمانت نامه های مفقودی را داریم.
گفتنی است در این جلسه قرائت کیفرخواست متهم علی اکبر عمارت ساز معاون اجرایی وقت مدیریت شعب بانک تجارت استان کرمان به پایان رسید.
اجتمام*1003*1193

ثبت نظر

ارسال

نمایش‌

بی توجهی به کارکنان نفت در تعیین پاداش پایان خدمت کارکنان دولت!

بر اساس لایحه بودجه ۱۴۰۲ در سال آینده پاداش پایان خدمت کارکنان در ازای هر سال خدمت و به میزان حداکثر تا سی سال ۵۲۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده که نسبت به امسال ۷۵ میلیون تومان اضافه شده است.

  • 403

2877 میلیارد دلار ثروت نفتی برباد رفته در 12 سال تحریم

برای فهم بهتر مقدار هزینه 2877 میلیارد دلاری وارد شده از صادرات نفتی از دست رفته تا پایان سال میلادی گذشته، می‌توان به ارزش ریالی آن با توجه به قیمت دلار در بازارهای امروز اشاره کرد که بالغ بر 100.7 هزار هزار میلیارد تومان می‌شود.

  • 408

رحیمی: در لایحه بودجه ۱۴۰۲ هیچ افزایش قیمتی برای حامل‌های انرژی دیده نشده است/ معافیت برای خانوارهای کم‌درآمد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: سال آینده هیچ افزایش قیمتی برای حامل‌های انرژی از جمله بنزین، گازوئیل و گاز را نداریم و این موضوع اصلاً در بودجه سال ۱۴۰۲ نیامده است.

  • 479

اشتباه بانک مرکزی در آبان ماه

سید احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت : نرخ ارز در سامانه نیما متغیر خواهد بود. بخشی از مشکلی که در آبان و آذر ماه به وجود آمد بود. اشتباه در تخصیص ارز در یکی از زیرمجموعه های بانک مرکزی بود و موجب شد واردات برای کالاهایی که با درهم باید وارد می شد با محدودیت همراه شود .که باعث شد این موضوع القا ش ...

  • 478

قیمت قطعات یدکی در بازار سلیقه ای شد/ خبری از نظارت نیست

رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو با اعلام اینکه قیمت قطعات یدکی گران شده اما قیمت دستمزد تعمیرکاران خودرو تغییر نکرده است، گفت: در حال حاضر قیمت قطعات یدکی خودرو بسیار بالاست و هیچ نظارتی در این رابطه انجام نمی شود.

  • 475

کارنامه روحانی و رئیسی در کنترل تورم

«تورم را نصف و سپس تک‌رقمی خواهیم کرد»؛ این دقیقا وعده‌ای بود که سیدابراهیم رئیسی در انتخابات سال گذشته داد. اکنون 16 ماه از آغاز به کار دولت او می‌گذرد و بررسی‌ها نشان می‌دهد رئیسی و دولتش در کنترل تورم طی این مدت، نسبت به بازه زمانی مشابه در دولت روحانی، ناکام بوده‌اند.

  • 397

سابقه بیمه خریدنی نیست ولی یک استثنا دارد

سابقه بیمه خریدنی نیست مگر اینکه فرد به ۶۰ سال رسیده باشد و برای بازنشسته شدن نیاز به خرید سابقه بیمه داشته باشد.

  • 569

مردم بیشتر چه خانه‌هایی می‌خرند؟

فشار تقاضا برای واحدهای کوچک متراژ و قدیمی نمایه غالب در این بازار است.

  • 340

اقتصاد کلان چیست؟

ه علت تاثیرگذاری وضعیت اقتصادی بر تمامی افراد، مسائل اقتصاد کلان، نقش مهمی را در مباحثات سیاسی ملی ایفا می‌کنند. شرکت‌کنندگان در انتخابات از وضعیت اقتصادی آگاه هستند و می‌دانند که سیاست‌های دولت می‌تواند از راه‌های قابل‌توجهی بر اقتصاد، تاثیرگذار باشد.

  • 387

چرا مردم تمایلی به بیمه‌های زندگی ندارند؟

یک مدیر بیمه‌ای ضمن تشریح برخی دلایل عدم توجه مردم به بیمه‌های زندگی، گفت: :‌ یکی از مهمترین دلایل تورم و کاهش ارزش پول است که مردم متناسب با شرایط تصمیم می‌گیرند.

  • 532

قطار سریع السیر در بازار سکه

برخی از سکه بازان با اشاره به اظهارات اخیر رئیسی درباره قطار پیشرفت به کنایه می گفتند نرخ دلار این روزها سوار قطار سریع السیر شده و ایستگاه ها را یکی پس از دیگری طی می کند. همین امر موجب شده سکه بازان تحت هیجان افزایش قیمت دلار در موقعیت خرید قرار بگیرند.

  • 498

نقش موثر اصناف در تنظیم بازار و توزیع کالاهای اساسی

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین با تاکید بر نقش مهم اصناف در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور و توزیع کالا و خدمات بین جامعه گفت: بدون همراهی و حضور موثر اصناف هیچ برنامه‌ای در بازار قابلیت اجرا و عملیاتی شدن ندارد.

  • 397

احتمال تغییر سن و سابقه بازنشستگی در بودجه ۱۴۰۲/ کدام صندوقها با بودجه دولت سرپا هستند؟

دولت برای جلوگیری از تشدید چالش در صندوقهای بازنشستگی بایستی پیشنهادهای تحولی در حوزه صندوق‌های بازنشستگی و اصلاح سن و سابقه بازنشستگی در بودجه سال ۱۴۰۲ لحاظ کند.

  • 1786

پول مازاد فروش خودرو در بورس کالا به جیب خودروساز می‌رود؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر قیمت معامله شده خودرو در بورس بالاتر از بهای تمام شده پایه و سود معقول باشد، تفاوت مذکور باید برای مصارف عمومی به طور مثال برای توسعه صنعت حمل و نقل هزینه شود.

  • 285

«زمستان سخت» پتروشیمی ایران آغاز شد

بحران مدیریتی در حالی دومین دارنده منابع گازی جهان را دچار چالش جدی کرده است که رسانه‌های نزدیک به دولت مدت‌ها بود «زمستان سخت اروپا و التماس آن‌ها برای گاز ایران» را نوید می‌دادند.

  • 487

تحلیل تکنیکال بورس چیست؟

تحلیل تکنیکال بورس در واقع علمی در بازارهای مالی است که در آن پیش‌بینی قیمت‌های آینده بر اساس بررسی قیمت‌های گذشته صورت می‌گیرد.

  • 271

وضعیت حاد در بانک های 4 استان کشور

نرخ تسهیلات به سپرده ها پس از کسر سپرده قانونی در مهر ماه امسال، در 4 استان کشور بالاتر از 100 درصد بوده که اتفاقی خطرناک در اقتصاد قلمداد می شود. به باور برخی تحلیل گران این رویداد می تواند موجب رشد فزاینده نقدینگی شده و از این حیث این 4 منطقه را میدان انفجار نقدینگی می دانند.

  • 1934

بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به سامان رسید

در اولین روز هفته معاملات بورس و فرابورس تهران، شاهد تغییرات اندک شاخص سهام بانک‌ها و موسسات اعتباری در بازار سرمایه بودیم.

  • 1740

بیشترین رشد قیمت سهام انبوه سازی، املاک و مستغلات به وتوس رسید

در اولین روز کاری هفته معاملات بورس وفرابورس تهران شاهد افت شاخص سهام شرکت های انبوه سازی،املاک و مستغلات دربازار سرمایه بودیم.

  • 675

وصول ۲۷۰ هزار میلیارد تومان مالیات در ۷ ماه/ درآمد مالیاتی مهر ۵۰ هزار میلیارد تومان شد

با توجه به آمارهای سازمان امور مالیاتی طی ۷ ماهه سال جاری حدود ۲۷۰ هزار میلیارد تومان مالیات وصول شده است و درآمد مالیاتی مهر ماه ۵۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

  • 361